Casa

Menu

Great dishes

  • Tartare di Tonno con Mango e dressing all’Arancia.

    Tuna Tartare with Mango and Orange dressing.

  • Tartare di Salmone con Guacamole.

    Salmon Tartare with Guacamole.

  • Carpaccio di Ricciola marinata agli Agrumi.

    Amberjack marinated Carpaccio in Citrus Fruits.

  • Carpaccio di Branzino con salsa di Pistacchio di Bronte.

    Sea Bass Carpaccio with Bronte Pistachio sauce.

  • Carpaccio di Gambero Rosso con chicchi di Melograno.

    Red Shrimp Carpaccio with Pomegranate seeds.

  • Plateau Royal: 2 Ostriche - 2 Tartufi - 2 Ricci 2 Gamberoni Rossi - 2 Scampi.

    Plateau Royal: 2 Oysters - 2 Truffles - 2 Sea Urchin 2 Red Prawns - 2 Shrimps.

  • Tartare di Fassona.

    Fassona BeefTartare.

  • Carpaccio di Manzo con Rucola scaglie di Grana ed Olio al Limone.

    Beef Carpaccio with Rocket Salad, flakes of Grana cheese and Lemon flavored Oil.

  • Fritto Contadino: Fiori di Zucca ripieni, Mozzarella Francese, Montanara al Pomodoro e alla Genovese.

    Fritto Contadino: Pumpkin flowers stuffed with French Mozzarella, Montanara Fried Pizza with Tomatoes and Genovese.

  • Burrata di Andria con Gnocco fritto e Datterino scottato.

    Burrata Cheese from Andria with fried Gnocco and seared Cherry Tomato.

  • Mozzarella di Bufala con Crudo di Parma doppia corona.

    Buffalo Mozzarella with Parma Ham double crown.

  • Parmigiana di Melanzane.

    Aubergine Parmesan.

  • Polpette al Ragù Napoletano con Schiacciata di Patate al Timo.

    Meatballs with Neapolitan Ragu with Mashed Potatoes with Thyme.

  • Calamaro Ripieno in Guazzetto.

    Stuffed Squid in Guazzetto.

  • Insalata di Mare tiepida con Finocchio, Mandorle e Arancia.

    Warm Sea Salad with Fennel, Almonds and Orange.

  • Tentacoli di Polpo croccante con Crema di Ceci e Mostarda di Peperoni Gialli.

    Crunchy octopus tentacles with chickpeas cream and yellow peppers mustard.

  • Pignatello: Zuppa di Pesce.

    Fish soup.

  • Astice e Gamberi Rossi scottati con Verdure Baby e Salsa allo Yogurt.

    Seared Lobster and Red Prawns with Baby Vegetables and Yoghurt Sauce.

  • Ravioli Capresi con Trilogia di Pomodori.

    Caprese Ravioli with Tomato Trilogy.

  • Rigatoni con Porcini e Scaglie di Caciocavallo Podolico.

    Rigatoni Pasta with Porcini Mushrooms and flakes of Caciocavallo Podolico cheese.

  • Orecchiette con Broccoletti, Bacon croccante e Grana 24 mesi.

    Orecchiette with Broccoli, Crispy Bacon and Grana cheese 24 months.

  • Tagliatelle Patate, Bitto, Casera ed Erbette Valtellinesi.

    Tagliatelle Bitto Cheese - Potatoes and Valtellina Herbs.

  • Risotto alla Milanese.

    Stirred Rice flavored with saffron.

  • Spaghetto Quadro con vongole Veraci e Bottarga.

    Squared Spaghetti with Veraci Clams and Bottarga.

  • Chitarra con Riccio di mare, Cacio e Pepe.

    Spaghetti Chitarra with Sea Urchin, Cacio e Pepe.

  • Paccheri con Genovese di Tonno Rosso.

    Paccheri Pasta with Genovese sauce and Seared Tuna.

  • Linguine con Granseola e Datterino.

    Linguine Pasta with Spider Crab and Cherry Tomatoes.

  • Risotto con Asparagi e Tartare di Scampi.

    Stirred Rice with Asparagus and Shrimp Tartare.

  • Minestrone di Verdure.

    Vegetable Soup.

  • Vellutata di Pomodoro con Crostini e Stracciatella di Bufala.

    Tomato Velvety with Croutons and Bufalo Stracciatella Cheese.

  • Vellutata di zucca con Calamari scottati.

    Pumpkin Velvety with Seared Squid.

  • Vellutata di Patate Viola con Gamberi e Scaglie di Grana.

    Velvety of Purple Potatoes with Shrimps and Grana Cheese Flakes.

  • Zuppa di Cozze.

    Mussel soup.

  • Nizzarda.

    Lettuce, Tuna, Eggs, Potatoes, Olives, Cherry Tomato, Green Beans.

  • Greca.

    Feta cheese, Iceberg lettuce, Greek black olives, Red onions, Cucumbers, Tomatoes, Oregano, Extra Virgin Olive Oil.

  • Caesar Salad: Con Pollo o Con Gamberi

    Caesar Salad: With Chicken or With Shrimp.

  • Bresaola, Rucola, Grana e Limone.

    Bresaola, Rocket salad, Grana cheese and Lemon.

  • Salmone, Songino, Sesamo e Arancia.

    Salmon, Songino salad, Sesame and Orange.

  • Bistecca di Pollo con Riso bianco e Caponata di Verdura.

    Chicken Steak with White Rice and Vegetable Caponata.

  • Hamburger Completo.

    Complete Hamburger.

  • Costata di Manzo.

    Beef Steak.

  • Cotoletta alla Milanese.

    Milanese Cutlet.

  • Filetto di Manzo alla Griglia, al Pepe Verde o ai Funghi.

    Beef Fillet: Grilled, with Green Pepper or Mushrooms.

  • Salmone alla Griglia con Asparagi e Salsa Tzatziki.

    Grilled Salmon with Asparagus and Tzatziki Sauce.

  • Filetto di Branzino in Guazzetto con Frutti di Mare.

    Sea Bass fillet in Seafood Sauce.

  • Fritto Misto.

    Fried Mixed Fish.

  • Cubi di Tonno Scottato in Crosta di Sesamo e Soya con Puntarelle saltate.

    Cubes of Tuna Scalded in Sesame and Soya Crust with Poached Puntarelle (Catalogna Chicory).

  • Misto Mare alla griglia.

    Mixed grilled sea.

  • Insalata Mista.

    Mixed Salad.

  • Patate: Fritte, Forno, Chips.

    Potatoes: French Fries, Baked Potatoes, Chips.

  • Friarielli.

    Napolitan Turnip Greens.

  • Spinaci Saltati.

    Poached Spinach .

  • Tiramisù.

    Dessert with a sponge base soaked in coffee and topped with a cream cheese dredged with chocolate.

  • Cheesecake.

    Cheesecake.

  • Mousse ai tre cioccolati.

    Three chocolate mousse.

  • Zeppole con Dulce de Leche e Zest di Lime e Menta.

    Zeppole with Dulce de Leche and Zest of Lime and Mint.

  • Millefoglie alla Nocciola sporcata al cioccolato fondente.

    Millefeuille with Hazelnut soiled with dark chocolate.

  • Tarte Tatin con gelato alla vaniglia.

    Tarte Tatin with vanilla ice cream.

  • Pastiera Napoletana.

    Puff pastry filled with Ricotta cheese, barley and candied fruit, traditionally eaten at Easter.

  • Torta Setteveli.

    Seven delicious layers of chocolate sponge cake and various Bavarians.